Enterprise Resource Planning (ERP)

Scalăm Managementul Afacerilor

Descoperă acum Softul nostru ERP normalizează standardele de gestionare a organizatiilor prin intermediul Inteligenței artificiale și a soluțiilor integrate cu echipamente hardware.

Beneficiile softului ERP - Helion Data

De ce Helion Data?

Optimizarea proceselor interne

Managementul proiectelor

Modulul de project management facilitează planificarea, urmărirea și gestionarea resurselor, costurilor și timpului pentru fiecare etapă, asigurând finalizarea proiectului la timp.

Interfața conține:

Modul financiar


Helion Data FAQs

Un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) este o soluție software integrată care gestionează și automatizează multe procese de afaceri și funcții operaționale, cum ar fi finanțele, HR, producția, lanțul de aprovizionare și altele, într-o platformă unificată.

Un sistem ERP ajută la eficientizarea operațiunilor, reducerea costurilor prin automatizarea proceselor repetitive, îmbunătățirea accesului la date în timp real, facilitarea luării deciziilor importante și îmbunătățirea colaborării între departamente.

Implementarea unui sistem ERP necesită planificare și resurse, dar complexitatea poate varia în funcție de mărimea afacerii și de specificul proceselor.Helion Data oferă ghidare și suport pe parcursul procesului de implementare.

Durata implementării unui sistem ERP poate varia de la câteva luni la un an sau mai mult, în funcție de complexitatea și dimensiunea organizației, precum și de gradul de personalizare necesar.

Da, sistemele ERP moderne sunt concepute să fie scalabile, permițând adăugarea de noi funcționalități sau utilizatori pe măsură ce afacerea ta. crește și evoluează.

Helion Data oferă  accesibilitate mobilă, permițând utilizatorilor să acceseze informații și să efectueze sarcini de oriunde, de pe orice dispozitiv mobil conectat la internet.

Helion Com Impex SRL

CUI: 4230606

J05/195/17,05/1993

Oraș Stei, str. Crinului, nr. 2A, Județul Bihor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
* Da,sunt de acord cu termenii & condițiile și privacy policy.
Top