Business lines

Business lines

Un singut soft— numeroase utilizări

Project management

Modulul PM de la Helion Data nu este doar un instrument, ci un partener de încredere în călătoria ta spre succes. Optează pentru inovație și eficiență, alegeți Modulul PM.

Modul Project Management Helion Data ERP Software_Sistem ERP_Modul Afaceri Managementul proiectelor si al resurselor

Cashflow

Modulul ERP Financiar vă oferă instrumentele necesare pentru o gestionare financiară superioară, asigurând o administrare eficientă a resurselor și un control îmbunătățit al operațiunilor.

Service, mentenanță & dispecerat

Acest modul reprezintă o soluție avansată prin care firmele de instalații își gestionează operațiunile de service, mentenanță și dispecerat dintr-un singur loc.

Home page__Helion Data ERP Software _Sistem ERP _ Software management Oradea, Romania

Campaign planning

Diam bibendum scelerisque vel mauris magna. Iaculis interdum tincidunt eget nibh purus. Aliquet at sit morbi nisi volutpat fermentum scelerisque. Enim tincidunt eros sodales integer sapien. Eu ullamcorper egestas odio nunc faucibus. Sapien eu nunc sed facilisi luctus ac.

04-landings-sass-uc.png


Cele mai întâlnite întrebări

Dacă nu găsești răspunsul la întrebările tale scrie-ne prin email și revenim în cel mai scurt timp spre tine

După cele 60 de zile, vei avea tip încă 10 zile pentru a decide dacă mai dorești să contui și astfel să plătești oferta agretă în contract. Desigur poți beneficia de consultanță pentru personalizarea acestui sistem ERP, astfel să eficientizezi și mai mult întreg business-ul.

În cadrul perioadei de probă, veți beneficia de servicii complete de mentenanță, suport și training. Un reprezentant va fi disponibil pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea sistemului și pentru a oferi suport tehnic în cazul în care întâmpinați probleme.

Modulul de Project management inclus în perioada de probă vă va permite să gestionați eficient proiectele afacerii tale direct din cadrul sistemului ERP. Veți putea asigna sarcini, monitoriza progresul proiectelor și gestiona resursele într-un mod simplu și eficient, contribuind astfel la creșterea eficienței și productivității în cadrul afacerii tale.

Helion Com Impex SRL

CUI: 4230606

J05/195/17,05/1993

Oraș Stei, str. Crinului, nr. 2A, Județul Bihor

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
* Da,sunt de acord cu termenii & condițiile și privacy policy.
Top